Lite skämt

Knut hade fått jobb i en pub och det var hans första dag på jobbet. Chefen förklarade: 
- Du blandar bara drinkarna kunderna ber om. Ja, och så var det en sak till. Två dövstumma bröder kommer ikväll. När de pekar tummen upp betyder det att de skall ha ett glas Jägermeister. Pekar de tummen ner skall de ha ett glas vodka. På kvällen kom de dövstumma bröderna. De beställer både Jägermeister och vodka och allt gick väldigt bra. Plötsligt börjar bröderna sitta still med öppen mun och så satt de länge. Knut blev lite ängslig och ringde chefen. 
- De två dövstumma är här och sitter tätt ihop och bara gapar, så har de suttit länge. Skall jag ringa efter ambulans? frågade Knut ängsligt.
- Hur mycket har dom druckit? frågade chefen.
- Sju Jägermeister och fyra vodka var, svarade Knut. 
- Ja, ja, sa chefen. Då sitter de bara och sjunger!
En man kommer in i baren högst upp på ett hotell. Han går raka vägen fram till bartendern och säger: 
- Jag vill ha en dubbel vodka! 
När han har svept den så dunkar mannen huvudet 3 gånger i bardisken och slänger sig ut genom fönstret (25:e våningen). Ingen reagerar. Efter en stund kommer han in igen och går fram till bardisken. Han beställer en dubbel vodka till, dunkar huvudet i bardisken 3 gånger och hoppar ut genom fönstret. Ingen reaktion nu heller. Mannen kommer in igen och går fram till disken. Då kommer en annan man fram och frågar:
- Hur kan du överleva ett fall från 25:e våningen?!
- Klarar du en dubbel vodka och dunka huvudet i disken 3 gånger då klarar du vad som helst!
- Jag måste testa! sade den andre mannen.
Han beställde en dubbel vodka, dunkade huvudet i bardisken 3 gånger och hoppade ut genom fönstret. Då gick bartendern fram till man nr 1 och sade:
- Vet du om att du blir väldigt elak när du är full, Stålmannen!
Ett plan hade kraschat och alla överlevande hade simmat till en öde ö. Det var ett gäng tyskar, några engelsmän och en japan. Efter några dagar började tyskarna organisera upp arbetet på ön. En av tyskarna sa: 
- I’m the minister of finance, och en annan sa:
- I m the minister of defense. 
Efter ett tag hade alla personer fått ministerposter utom japanen som verkade lite deppig. De andra märkte det och en kom på npt:
- You could be the minister of supplies!
Japanen blev överlycklig och sprang rätt in i skogen och försvann. Efter några dagar blev de andra oroliga och bestämde sig för att gå in i skogen och leta efter honom. Allihopa gick in i den mörka hemska skogen och helt plötsligt hoppade japanen fram och skrek: 
- SUPPLIES!!!
Ja det var dagens lilla roliga. :P

Kommentarer
Postat av: Fia

Haha...Fan vad dålig den var med japanen! Men de var väldigt roliga allihop..good way to start my morning

2009-08-31 @ 10:09:44
URL: http://www.improveme.se/sofia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0