Första riktiga provet idag.

Ja idag var det dags för det första riktiga provet. Vart i första hjälpen. Först hade vi nån slags lekar där vi skulle rädda liv på olika stationer. Och jag som ju verkligen kan leva mig in i sånt.. Eller inte.. Så blev lite halvdant men gjorde iallafall 95% rätt om än i sakta mak.
Sen blev det prov. 20 frågor på vilka man endast fick ha 4 fel för att gå vidare... Man gjorde provet på 3-4 minuter och sen satt man o kallsvettades resten av tiden för man inte visste hur det hade gått..
3 ####### fel.... Och när jag fick tillbaka provet visste jag direkt vilket som var det riktiga svaret så egentligen hade jag haft alla rätt om jag bara gett det en minut längre tid.. Men jag klarade mig ju. Det är huvudsaken. Så nu slapp jag göra om det tillsammans med alla de 52% som dumpede. Och sikket jävla fusk.. De fick göra om det redan idag.. Och med hjälp av boken.. Vilket jävla sätt.. Någon rättvisa borde det väl finnas här i världen.. Skulle ju inte vilja att de försökte rädda mitt liv om de måste dra fram en jävla bok så fort de ska göra något.. Hinner ju dö innan de öppnat pärmen.. So what the fuck where u thinkin Dikmen!!! (Lärarens efternamn :P )
Jaja.. Och lite mer stolt är jag över mig själv då jag masade mig iväg med 40 graders feber och riktigt kass i magen. Och gjorde så bra ifrån mig på allt. =D
Peace love and understanding

Lite skämt

Knut hade fått jobb i en pub och det var hans första dag på jobbet. Chefen förklarade: 
- Du blandar bara drinkarna kunderna ber om. Ja, och så var det en sak till. Två dövstumma bröder kommer ikväll. När de pekar tummen upp betyder det att de skall ha ett glas Jägermeister. Pekar de tummen ner skall de ha ett glas vodka. På kvällen kom de dövstumma bröderna. De beställer både Jägermeister och vodka och allt gick väldigt bra. Plötsligt börjar bröderna sitta still med öppen mun och så satt de länge. Knut blev lite ängslig och ringde chefen. 
- De två dövstumma är här och sitter tätt ihop och bara gapar, så har de suttit länge. Skall jag ringa efter ambulans? frågade Knut ängsligt.
- Hur mycket har dom druckit? frågade chefen.
- Sju Jägermeister och fyra vodka var, svarade Knut. 
- Ja, ja, sa chefen. Då sitter de bara och sjunger!
En man kommer in i baren högst upp på ett hotell. Han går raka vägen fram till bartendern och säger: 
- Jag vill ha en dubbel vodka! 
När han har svept den så dunkar mannen huvudet 3 gånger i bardisken och slänger sig ut genom fönstret (25:e våningen). Ingen reagerar. Efter en stund kommer han in igen och går fram till bardisken. Han beställer en dubbel vodka till, dunkar huvudet i bardisken 3 gånger och hoppar ut genom fönstret. Ingen reaktion nu heller. Mannen kommer in igen och går fram till disken. Då kommer en annan man fram och frågar:
- Hur kan du överleva ett fall från 25:e våningen?!
- Klarar du en dubbel vodka och dunka huvudet i disken 3 gånger då klarar du vad som helst!
- Jag måste testa! sade den andre mannen.
Han beställde en dubbel vodka, dunkade huvudet i bardisken 3 gånger och hoppade ut genom fönstret. Då gick bartendern fram till man nr 1 och sade:
- Vet du om att du blir väldigt elak när du är full, Stålmannen!
Ett plan hade kraschat och alla överlevande hade simmat till en öde ö. Det var ett gäng tyskar, några engelsmän och en japan. Efter några dagar började tyskarna organisera upp arbetet på ön. En av tyskarna sa: 
- I’m the minister of finance, och en annan sa:
- I m the minister of defense. 
Efter ett tag hade alla personer fått ministerposter utom japanen som verkade lite deppig. De andra märkte det och en kom på npt:
- You could be the minister of supplies!
Japanen blev överlycklig och sprang rätt in i skogen och försvann. Efter några dagar blev de andra oroliga och bestämde sig för att gå in i skogen och leta efter honom. Allihopa gick in i den mörka hemska skogen och helt plötsligt hoppade japanen fram och skrek: 
- SUPPLIES!!!
Ja det var dagens lilla roliga. :P

En liten stulen lista då jag inte har nått att skriva

DAGENS:
Klädsel: Shorts
Frisyr: Kort och ojämnt
Låt: Bilen med sober o mikelito
Tv: Äger jag ingen
Vill ha: Mycket jag inte kan få
Tråkigaste: att vara så fattig som jag e just nu
Roligaste: Att skolan går så bra som den gör

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng: Jag?
Du gick på bio med: Har för mig det var Andy o Fia... Förlåt om jag har fel
Skickade ett e-mail till dig: Irl person : Viveca Utskick: Allt om vista
Skickade ett SMS till dig:Viveca

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "jag älskar dig" till en flickvän och menat det: Ja
Drömt om något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Många gånger

EXTRA STUFF:
Vad är du mest rädd för: Kärlek och små barn
Vart vill du gifta dig: Vill inte gifta mig. Gift är farligt har jag hört
Varit kär: Ja
Kör du bil: Nej jag ligger i sängen just nu
Har du ett jobb: Nej, studerar 
Gillar du att ha folk omkring dig: Nja.. Beror på vem och när
Är du ensam nu: yes

FAVORIT:
Rum i huset: Längst upp till höger
Typ av musik:  Techno, metal
Dricka: Vatten i massor
Snacks: chips
Djur: Nej, inte ens dammråttor

DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit: nej 
Köpt någonting: Ja. 3 cheeseburgare
Sjungit: ja
Saknat någon: Ja
Ätit: Ja

Lite danska galenskaper

En dansk bil med konstgräs på :P

Dansk 7 eleven reklam på busshållsplats. :P
Med A-kassa i Dk kan man leva gott :P
Och här kan man även köpa träd på paket :P

Ja detta var lite roligheter från danmark. Fler kommer så fort jag hittar mer ^^ 

Peace love and understanding

Onsdag.

Ja då närmar det sig fredag. Först planetarium och sen nic og jay ^^ Fett nice måste jag ju säga.
Eller?
Får se om det blev ut o ta en öl ändå för Viv hon tyckte det lät som en bra idé. 
Hart lärt mig en sak, och det är att man lyssnar på vad kvinnor säger, vänner eller inte annars blir det balladé.
Så vad har hänt hittills idag?
Man har varit i skolan. Haft danska.. Sådär roligt.. Gick men thats it.. 
Hade ett mental breakdown idag och röt till sådär som bara Tony han kan. Och då höll alla käften resten av lektionen. Så det ska vara.
Och nu på eftermiddagen vart det löpning med steffen. När kursen är slut ska vi kunna springa 2,4 km på tolv minuter eller mindre. Jag trodde jag skulle klara det på lite drygt 20 minuter. Men tji fick jag då jag klarade det på 14,39. Stolt över mig själv. Så när denna kursen är slut har jag tangerat det med minst 2.39 minuter. Mitt mål är iallafall att kalra det på 12 minuter. 
Well sen när det var avklarat fick vi välja att spela Fotboll eller gå 3,4 kilometer. så jag Viv och Sanne vi gick. Kom tillbaka bara någon minut innan vi egentligen slutar och då hade alla andra redan gått hem. :P Så vi gjorde iordning lite i klassrummet innan vi stack och sen fort som attan ner till tåget. 
Och nu är jag precis utkommen från duschen och sitter här med sveriges mest intressanta blogg.

Peace love and understanding

Smurfar..


Tisdag.

Mår apa och känner mig alldeles svag.. Men va fan.. Vad gör man? Ska inte ha en enda dag med frånvaro. Har ju bestämt mig för det o då ska det vara så. 
Men nu e jag inte här för att gnälla om min hälsa som ändå alltid är skral. 
Även om jag ibland önskar att jag var som Wolverine innan han blev wolverine och att jag blir av med alla sjukdommar o shit över en natt... Men tyvär är det ju bara fiction.
Och fan vad jag älskar mig själv ^^ Kan vara för att man får höra massa snälla saker om dagarna, men kan lika gärna vara koffeinspöket som gör sig påminnt. Har inte druckit kaffe på nästan 2 veckor nu. Stolt över mig själv. Visst vill man ha en kopp på maten men va fan.. Försöker leva totalt drogfritt. ;)

Fick ett samtal medans jag skrev i bloggen från min ex hyresvärd. Lägenheten är nu oficiellt tagen av en annan ^^ Så nu blir d leta nytt av alla krafter. Och jag sparade 4500 på kuppen. Oooooh yeaaah. Me likey.

Well tillbaka till temat. Ja drogfritt. Förutom alkohol. Tyvär har jag en hel del svennementalitet och kan inte slappna av helt utan alkoholen. Än! Men det kommer. Nu på fredag ska jag på koncert och ska försöka vara helt utan alkohol och ändå kunna umgås med alla människor där. ^^ Ska se om man inte kan dra med nått sällskap.. Men det får tiden utvisa. Nic og Jay är det btw.

Ja gott folk. Hade som vanligt en massa tankar innan jag började på att skriva i bloggen. Men när sidan väl laddats klart så är det som bortblåst.. Såååå...

Peace love and understanding

Fredag i Danmark

Jahopp. Då är den här veckan till ända.. Och vad har man uppnått? Ett skadat knä.. Lite kunskap om Väktaryrket.. Och ett par bra vänner. Härligt ^^ Har skitbra klasskamrater. Fått riktigt bra kontakt med ett par av dem. Givetvis mest med en tjej. Hmm är det nåt magnetiskt med mig eller? *skratt* Alla tjejer i klassen vill välja mig när vi ska göra arbeten. Är det för att jag arbetar på bra eller vad handlar det om? Tål att funderas på. Mest kontakt har man ju fått med svenskan. Vad trodde ni om mig?
Well ja.. Nu fick jag skrivblockering... var något mer som skulle vara med men det får bli en annan gång.

Peace love and understanding

On my way to fame

Well nu är det dags för dagens blogg inlägg. Sitter här o e jättesocial med roomien (sitter vid varsin dator och skriver)
Dagen började som alla andra med dusch frukost och åka till skolan. Sen vart det lagar lagar lagar i 2 timmar. Sen in till 306 och kolla på en powerpoint om det danska lagspråket. Oh glömde bort att säga att de dansk svenska lexikonen har kommit nu. Mycket givande ^^
Well efter powerpointen blev det grupp uppgift. Vi skulle göra ett torn på 2 meter med hjälp av endast tejp och papper. Och det fick inte stöttas mot något. Så jag och min grupp på fyra avlägsnar oss till ett annat rum och börjar.. Har en hög på 100 papper med oss. Vi funderar och pratar lite och kommer fram till en konstruktion. Och inom 10 minuter var vi klara.. Med 13 papper och 1.5 meter tejp använt. bara 40 minuter kvar att göra inget på XD Well blev inte så stabilt med blev iallafall en 3e plats av 6 lag.  Innovativt och miljövänligt lät utslaget. :P Sen vart d ju givetvis hemgång. Väl uppe på rummet kommer vi på att läsk är ett måste. Så bara ner för alla trapporna igen och bort till snabbköpet.. 3 läsk för 3 kr st och en chips påse för 10 kr. Lagom ^^ Sen upp till rummet o knappra på datorerna. Fick gjort mitt danska cv på under 10 minuter. Ska bara se vad Birgit hon nu säger om det (dansk lärarinnan)
Sen ringer ett dolt nummer o jag bara What the fuck e d mormor eller? 
Nejdå det var samir från Öresundsjobb. Min gamla handläggare. 
Han börjar snacka lite allmänt och hör hur det går och så vidare. Sen bara kläcker han ur sig: Vill du vara med i tidningen Tony? Vad svarar man om inte: Eeeeeeeeeeeeeeh... S: Vill du det eller? T: Ja det är väl klart. 
Så förklarade han varför och det var kul att höra. Man var saknad och älskad av många :P 
Och jag hade nått mitt mål med att komma in på skolan i danmark efter många om o men. 
Så nu ska man vara med i Tidningen i nått halvstort reportage ^^ Hoppas Viv tar med sig tidningen till skolan så man får se resultatet. Wieeeeeeee. 
Ja o nu sitter man o slappar med musiken o bara njuter av att vara sådär äckligt glad.

Peace love and understanding

Well well måndagskväll

Som ni kanske ser på rubriken börjar jag få slut på just dess. Rubriker ;)
Men mitt liv det rullar på och idag har varit riktigt kul. Har ju fått datorn så allt e på tip top för det första. För det andra börjar lite danska lagar sätta sig. Men more too come.. Tur att vi tar den svåraste delen av lagstiftningen först. ^^
Så man har vatt i skolan hela dagen. Men efter fick jag o roomien ett ryck att vi bara måste hitta på nått för att inte bli knäppa. Så jag kom med förslaget att vi skulle dra till exprimentarium. Så off we go. Den roligaste biten var som vanligt att navigera rätt i Hellerup där det ligger. Bristfällig skyltning kallar jag det. Men fram kom vi efter många om o men. Med stor förstörtning läste jag på skyltarna utanför att åldern på de som besöker är cirka 12 år.. Så vi valsade in o betalade. XD Så jävla kul. 
Testade på att vara spioner i deras gäst utställning. SKITKUL!!!!
Sen vart det ju bara upp på den fasta utställningen och ro roddbåt. köra rullstol och cykla för några ynka droppar vatten. Man kände sig hemma bland alla de andra småbarnen o kunde verkligen släppa loss. Vann ett cykelrace mot en chilenare glömde jag säga. :P med en halv minut och gjorde på kuppen av med 38.7 kalorier och 17 liter svett. XD
Då åkte skjortan av o man stod i linnet. Tror inte mammorna som var där med sina små barn gillade det för de tittade snett satan. :P
Well sen var det roliga slut o man skulle hitta tillbaka igen... Fuck u Hellerups kommun.. Tog 30 minuter att komma till tåget.. Men fram kom vi. Och precis i tid till maten ^^ Så nu sitter man här o fyller upp bloggen/dagboken lite.

Peace love and understanding. 
Ps kommer stanna i Köpenhamn till helgen om ingen har nått bra förslag. Ds

Lördag

Tjo alles.
Ny dag nytt inlägg trots att det inte är skoldag. :P
Sitter o lyssnar på jag hatar snigel och äter chips samt skriver detta blogginlägget.
Åkte som bekant till sverige igår o hämtade datorn :D *lycklig* Fick träffat mina favvisar ;) 
Well här kommer en snabb resume av dagen.
Iväg till skolan o läsa lagar hela dagen... JOOOOBBIGT.
Men vissa av dem sitter. :P Bland annat paragraf 13 i danska grundlagen. Oh yeah.
Well efter skolan var det på tåget till hellerup (givetvis hade jag med packningen till skolan denna gången.) med ett par klasskamraters sällskap. " galna danskar, en svensk tjej o min roomie. Sjukt rolig tågfärd. Skrattade non stop. Well sen var det ju byta till öresundståget... Knööööökat.. Fick stå o kramas med nån dansk fjortistjej för där var inte plats att ha sitt personal space. Men jag säger inte nej till en sån chans. Hehe.
Danskarna försvann en efter en och kvar var bara vi svenskar när vi kom fram till Helsingör.
Gick upp o skulle ta båten men va faen.. Den hade precis gått.. Så vi fick en sjukt bra idé. Vi går ner till shoppen o köper nått o dricka. Så jag o tjejen utrustade med varsin vinflaska o min roomie med ett par flaskor sprit som han inte öppnade alls under resan. :P Well på båten o upp på soldäck med flaskorna i högsta hugg. Roomien gick ner för att handla mer till helgen så vi två satt kvar o snackade en massa crap :P Givetvis kom roomien upp med en flaska mintu och då blev det bestämt på tre sekunder att jag skulle gå ner o köpa en vi kunde dela på överfarten. Gottis ^^
Well väl över sundet blir det donkan. Bara en sak man måste när man varit i danmark såhär länge. (En vecka)
Där pratar vi psykologi o massmördare.. Sååå förbannat kul att ha hittat en likasinnad ^^  sen bestäms det att vi ska dra ner till hamnen o tömma flaskan o snacka lite mer. Går inte in på vad för det är ett känsligt ämne. Inget sexuellt dock. *skratt* Roomien lämnar oss åt vårt öde... Och ja där lämnar jag också den historien. ;) Ni som verkligen vill veta vad som hände sen tar reda på det ^^
Kan säga att på kvällen vart jag med Andy o Fia. Vi käkade god pizza eller i mitt fall kebabtallrik. Jag i mitt esse då jag inte var riktigt nykter. :P
Sen hem till ovannämnda och försöka spela lite. Men det gick inte så bra för inget ville som jag ville igår. :P Förstår inte det.. Så gick o la mig istället o facebookade. ;) Och idag vaknade man 0640, gick in i duschen, gjorde kaffe o facebookade lite till :P Sen ivaj till Bjuv o burnouten. Måste säga att de första timmarna sög apballe då det regnade och där var typ 10-15 bilar av 200 som var värda att titta på. Men sen blev det motorsprängartävling med efterföljande demolering av resten av bilen. Jaaaay kuuuul.
Sen kom huvudakten. Buuurnouten. Så jävla läckert det är. Tyvär ingen drift burnout men fortfarand kul med röd rök och ett sprängt däck. Givetvis var polisen på plats. Tro det eller ej menden ena bjöd lite på sig själv. Gick fram till en av förarna när han körde från burnplattan och drog fram bötesblocket ;O) Det var kun for sjov men stedigvek smaddersjovt ^^
Sen fick man åka Mx-3 in till Hbg och ta sig ner här. Well nu har jag skrivkramp o det märks säkert på hur detaljerat jag skriver :P Well ny skoldag på måndag o därför en ny bloggdag. Men vem vet. Kan ju bli en imorgon också om ni har lite tur.

Peace love and understanding

Ps tack för jag fick hänga på. Ds

Snart helg

Ja denna veckan har verkligen gått med stormfart. Verkligen kul nu när skolan kommit igång ordentligt. Dagarna blir meningsfulla igen. :) Fasar dock inför att memorera en massa danska lagar. Kan ju knappt de svenska. :P och nu kommer ett litet tips till er där ute.. Ta inget för givet. :P och nu undrar ni varför jag säger så? Jo ni vet tony han har massa planer och glömmer berätta för andra i tid så d skiter sig totalt. Hade ju tänkt våldgästa anthrax o cyan i helgen men givetvis har de planer. xD så satte upp mig på listan att jag inte ska vara här över helgen.. Yaaay.. Well har ju en hel kväll på mig att lösa det. *skratt* nej nu till baka till cidern o snacket. Peace love and understanding

Trött

Jag e så jäkla trött nu för tiden. Hade glömt hur jobbigt det var att använda hjärnan.. Och som supplemang från ett tidigare inlägg så stämmer det inte med att jag vart något speciellt intresserad. Efter att ha ransakat mig själv och vad jag vill har jag kommit fram till att det endast var en fysisk attraktion inget mer. Mitt hjärta är fortfarande fast hos en viss person.. Tyvär kommer jag aldrig få tummarna loss och komma till skott. :P well nu har jag gnällt av mig lite om mina känslor. Nu kommer lite om skolan. Den första 1.5 veckan har vi bara haft cooperative learning övningar. Riktigt kul sätt att lära känna varandra. Har även varit på sightseeing i kbh och införskaffat kläder o dylikt. Har även börjat träna igen även om jag fuskar lite då jag som sagt är mentalt urlakad för tillfället. Och idag börjar första riktiga klassen. Ska bli kul o se hur det kommer gå. :P minns inte ens vad för lektion jag ska ha eller vilket klassrum. *tummen upp* ne nu e d slut för dett blogginlägget. Ill be back when u minst anar det. Peace love and understanding.

RSS 2.0