On my way to fame

Well nu är det dags för dagens blogg inlägg. Sitter här o e jättesocial med roomien (sitter vid varsin dator och skriver)
Dagen började som alla andra med dusch frukost och åka till skolan. Sen vart det lagar lagar lagar i 2 timmar. Sen in till 306 och kolla på en powerpoint om det danska lagspråket. Oh glömde bort att säga att de dansk svenska lexikonen har kommit nu. Mycket givande ^^
Well efter powerpointen blev det grupp uppgift. Vi skulle göra ett torn på 2 meter med hjälp av endast tejp och papper. Och det fick inte stöttas mot något. Så jag och min grupp på fyra avlägsnar oss till ett annat rum och börjar.. Har en hög på 100 papper med oss. Vi funderar och pratar lite och kommer fram till en konstruktion. Och inom 10 minuter var vi klara.. Med 13 papper och 1.5 meter tejp använt. bara 40 minuter kvar att göra inget på XD Well blev inte så stabilt med blev iallafall en 3e plats av 6 lag.  Innovativt och miljövänligt lät utslaget. :P Sen vart d ju givetvis hemgång. Väl uppe på rummet kommer vi på att läsk är ett måste. Så bara ner för alla trapporna igen och bort till snabbköpet.. 3 läsk för 3 kr st och en chips påse för 10 kr. Lagom ^^ Sen upp till rummet o knappra på datorerna. Fick gjort mitt danska cv på under 10 minuter. Ska bara se vad Birgit hon nu säger om det (dansk lärarinnan)
Sen ringer ett dolt nummer o jag bara What the fuck e d mormor eller? 
Nejdå det var samir från Öresundsjobb. Min gamla handläggare. 
Han börjar snacka lite allmänt och hör hur det går och så vidare. Sen bara kläcker han ur sig: Vill du vara med i tidningen Tony? Vad svarar man om inte: Eeeeeeeeeeeeeeh... S: Vill du det eller? T: Ja det är väl klart. 
Så förklarade han varför och det var kul att höra. Man var saknad och älskad av många :P 
Och jag hade nått mitt mål med att komma in på skolan i danmark efter många om o men. 
Så nu ska man vara med i Tidningen i nått halvstort reportage ^^ Hoppas Viv tar med sig tidningen till skolan så man får se resultatet. Wieeeeeeee. 
Ja o nu sitter man o slappar med musiken o bara njuter av att vara sådär äckligt glad.

Peace love and understanding

Kommentarer
Postat av: Fia

Iiiiik vilket högt torn..Ni skulle gjort det konformat;)

2009-08-18 @ 19:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0